Bestelproces

Hoe maak ik een eigen account aan bij XL lingerie?

Klik op “mijn account/registreren”. In het volgende scherm klik je op “maak een account aan”. Vul jouw gegevens in het klik op “verzenden”. Nu verschijnt je eigen XL dashboard. Ga naar adresboek en vul hier de adresgegevens in. Wil je op de hoogte gehouden worden van onze acties en aanbiedingen meld je dan meteen aan voor de nieuwsbrief.

Hoe kan ik inloggen?

Als je nog geen account hebt moet je deze eerst aanmaken. Heb je dit al gedaan? Vul dan jouw gebruikersnaam en wachtwoord in. Als je dit niet meer weet, druk dan op “wachtwoord vergeten”.

Hoe kan ik bestellen?

Bestellen gaat heel makkelijk. Ons bestelproces bestaat uit de volgende stappen:

  1. Selecteer jouw product, kleur en maat, en gebruik, als je wil, jouw XL account.
  2. Kies hoe je wil betalen.
  3. Na jouw bestelling word je via email op de hoogte gehouden van iedere stap. Je krijgt een orderbevestiging en je krijgt een berichtje als jouw zending is verstuurd.

Hoe kan ik mijn order annuleren?

Wil je een geplaatste bestelling wijzigen of annuleren? Dat is geen enkel probleem. Stuur een mail naar info@xllingerie.nl Is jouw order reeds onderweg? Dan kun je de bestelling actief weigeren. Je geeft dan door aan de postbode dat je het pakket niet wilt hebben. Nadat wij het pakket hebben ontvangen, nemen wij contact op om tot een oplossing te komen.