Pink heart

Betaling, verzending en levering

Bij ons kun je op de volgende manieren betalen:

– iDEAL

– PayPal

– Overschrijving

Wanneer je kiest voor overschrijving ontvang je van ons per email een bevestiging wanneer wij jouw betaling hebben ontvangen

Ook kunt u kiezen voor het afhalen van uw bestelling in onze winkel op winkelcentrum Kronenburg in Arnhem. Wij berichten u wanneer de bestelling klaar ligt.

Neem bij vragen of advies over betalen contact met ons via info@xllingerie.nl.

Prijs

De prijzen, vermeld in onze webshop, zijn inclusief het geldende BTW tarief.

Verzendkosten

Onze verzendkosten binnen Nederland bedragen 3,50 euro. Wij verzenden GRATIS wanneer de bestelling meer dan 100 euro bedraagt! Voor een bestelling vanuit het buitenland verzoeken wij je om met ons contact op te nemen via info@xllingerie.nl voor een definitieve prijsopgave van de verzendkosten.

Orderbevestiging

Nadat wij jouw bestelling hebben ontvangen, ontvang je een orderbevestiging. Hierin staat nogmaals een overzicht van alle bestelinformatie. Heb je geen orderbevestiging  ontvangen? Controleer eerst of de orderbevestiging in uw map met ongewenste e-mail of spam is terecht gekomen. Is dat niet het geval, neem dan contact met ons op. Bjj voorkeur via info@xllingerie.nl. Of bel 026 3270031. Houd s.v.p. rekening met het feit dat niet alle dames in de winkel volledig op de hoogte kunnen zijn van alle internetbestellingen. Wij vragen hiervoor jouw begrip!

Verzendbevestiging

Zodra jouw bestelling compleet is wordt de zending verstuurd. Je ontvangt hiervan bericht. Afhankelijk van de omvang van de bestelling verzenden wij met gefrankeerde post of pakketpost.